Presenteras i samarbete med FilmSmak.se

Tittarstorm mot TV4
2007-11-26
TV4-tittarna blev blåsta på slutet av filmen "En andra chans", med Nicholas Cage, igår kväll. Detta erfarar flertalet medier idag. Kanalen är nu nedringd av rasande tittare.
- Vi vet inte vad som hände, vi håller på att titta på det. Det kan vara ett tekniskt fel kombinerat med den mänskliga faktorn, säger Peter Lindström, kanal- och tablådirektör, till TV4:s Nyhetsmorgon.

Igår kväll visades filmen "En andra chans", med Nicholas Cage, på kanalen TV4. Filmen avbröts just då den närmade sig sin spännande upplösning. Med bara några minuter kvar bröts filmen - och nästa program började. TV4:s växel har efter händelsen blivit nedringd under söndagsmorgonen av arga tittare som känner sig blåsta. "Växeln kokar", skriver TV4nyheterna.se.
- Killen som jobbade natt bröt nästan ihop, säger Birgitta, vakt i receptionen, till ovannämnd källa.
- Från klockan nio har jag tagit omkring 130 samtal angående filmen. De flesta blir i alla fall väldigt nöjda med att vi visar slutet på filmen igen och att den dessutom går i repris, säger Ulrica på TV4:s växel till TV4.

Ikväll kompenserar TV4 tabben.
- Vi vet inte vad som hände, vi håller på att titta på det. Det kan vara ett tekniskt fel kombinerat med den mänskliga faktorn, säger Peter Lindström, kanal- och tablådirektör, till TV4:s Nyhetsmorgon.
- Vi förstår att människor är upprörda. Nu hoppas vi kunna gottgöra tittarna på bästa sätt, så att alla får möjlighet att se slutet på filmen, säger samme Peter Lindström enligt TV4:s presstjänst.Klockan 20:25 ikväll, söndag, sänds den avslutande delen av "En andra chans".Slutet läggs även ut som klipp på TV4.se och filmen går i full repris den 23 december.
Vinn filmroll i nästa Harry Potter film
2007-11-26
Alla Harry Potter fans har en chans, om än liten, att vinna en roll i nästa Harry Potter film, Harry Potter and the Half-Blood Prince.

En tävling på nätet pågår fram till den 20:e December och går ut på att svara på en fråga som härrör till Harry Potter och sedan fylla sina adressuppgifter i ett formulär.

Intresserad? Se:
http://www.msn-harrypotter-comp.co.uk/

Ny trilogi med Terminator
2007-11-23
Warner Bros planerar att distribuera Terminator Salvation: The Future Begins sommaren 2009. Victor Kubicek and Derek Anderson från Halcyon har slagit sina huvuden ihop med producenten Moritz Borman (Terminator 3: Rise of the Machines) och filmen är härmed ett faktum.

Filmens handling tar plats i framtiden och gestaltar ett fullskaligt krig mellan mänskligheten och SkyNet. Källor säger att det är osäkert om Arnold kommer göra ett apperence i filmen, han har ju som bekant ett tidskrävande och viktigt guvernörsjobb att sköta. Information om regissör och Skådespelare är i dagsläget inte tillgängligt (men om rykterna om Warner Bros nya könspolicy stämmer så får man antaga att vi inte kommer att få se en kvinna i huvudrollen?).

Filmen sägs vara den första av tre, och som det verkar nu kommer alltså världen bjudas på ännu en trilogi inom temat Man vs machine.

Skådespelarna är hemliga men nu ryktas det om att Christian Bale (Batman Begins, American Psycho) involverat sig i projektet och kommer att spela en vuxen John Connor.
Uppföljare till V
2007-11-21
Jag ska inte hyckla med att 80-tals sciencefiction serien V skrämde skiten ur mig som liten grabb.
Nu verkar en uppföljare eventuellt vara på gång. The Hollywood News har hört från Robert Englund, en av stjärnorna i serien, att en ny serie kan vara på gång. Enligt den till åren komna Englund är det dock föga troligt att han själv kommer att vara involverad och mer troligt att den nya serien spelas in med något yngre skådespelare.

Detta är som sagt bara ett rykte men undertecknad skulle inte ha nåt emot en uppföljare om den håller samma höga mått som dåtidens serie gjorde och inte blir ett nytt Stargate SG-1 (som för övrigt är skit).
Mark Wahlberg spelar Max Payne
2007-11-12
Vet inte vilket i raden av alla tv och datorspel som överförs till vita duken detta är, men nu har turen i alla fall kommit till spelet Max Payne. Max Payne är ett tredjepersonsskjutarspel och har starka filminfluenser från Hong Kong-actionfilmer. Mark Wahlberg har skrivit under ett kontrakt på att spela huvudrollen som polisen Max Payne, en polis vars fru och barn blivit mördade.