Presenteras i samarbete med FilmSmak.se

Robert Englund tillbaka på Elm Street
2008-01-07
Det är kanske inte direkt så att man hoppar av lycka över den här nyheten. Hela Terror på Elm Street grejen känns 80-tal. Speciellt med tanke på dagens skräckfilmer som slår Freddy-filmerna med hästlängder. Men nu har i alla fall filmbolaget New Line Cinema planer på en ny film med seriemördaren Freddy Krueger och han ska vara tillbaka på Elm Street för att terrorisera.
"Whatever you do, don"t fall asleep or you"ll meet the terrifying Freddy."
Första bilderna från Jim Carrey’s film
2008-01-06
Filmen handlar om Carl Allen (Jim Carrey) en man som går med i ett hjälp-dig-själv program som baseras på en enkel princip; säg ja till allt och vadsomhelst. Till en början förändras hans liv i oväntade och häpnadsväckande riktningar men efter ett tag upptäcker han att ett liv med ändlösa möjligheter kan ha sina bakslag.

Här ser ni den första bilden som släppts från filmen.
Sacha Baron Cohen tar farväl av Borat och Ali G
2007-12-28
Erkännas skall att jag är barnsligt förtjust i bägge av Sacha Baron Cohen’s karaktärer Borat och Ali G. Därför känns det väldigt trist att dessa nu kommer förvinna. I en intervju i tidningen The Daily Telegraph avslöjar Cohen att han inte kommer att göra dessa karaktärer mer.
Så här säger Cohen själv i artikeln
”When I was being Ali G and Borat I was in character sometimes 14 hours a day and I came to love them, so admitting I am never going to play them again is quite a sad thing. It is like saying goodbye to a loved one. It is hard, and the problem with success, although it"s fantastic, is that every new person who sees the Borat movie is one less person I "get" with Borat again, so it"s a kind of self-defeating form, really. It"s upsetting, but the success has been great and better than anything I could have dreamed of.”

Om det nu mot all förmodan finns någon som missat dessa karaktärer så ska jag förklara:

Ali G, eller Alistair Leslie Graham (som är karaktärens fullständiga namn), är en gangster som är medlem i det påhittade gänget West Staines Massive. Han är känd för sin pretentiösa klädstil, sitt överdrivna självförtroende samt sin stora lust för sex. Han är extremt lågutbildad och förstår allt utifrån sin enkelspåriga (småkriminella) värld även i intervjuer med tunga politiker, kändisar och fackmän av olika slag.

Borat Sagdijev är en journalist från Kazakstan. Han har bristfälliga kunskaper i engelska och uppträder på ett delvis mycket ociviliserat sätt. Han är antisemitisk, sexistisk, homofobisk och allmänt fördomsfull.
Gemma Arterton är nästa Bond-brud
2007-12-20
Gemma Arterton kommer att vara Bond-tjej i Bond 22. Frågan är dock om hon kommer vara huvudrolls kvinnan likt Eva Green i Casino Royale. Men rykten säger att hon i alla fall kommer att ha en större roll.


Jim Carrey blir förälskad i Ewan McGreg
2007-12-18
im Carrey och Ewan McGregor är aktuella som kärlekspar i en kommande film som är en mörk komedi betitlad I Love You Phillip Morris.
Jim Carrey spelar rollen som Steven Russell, en familjefader och make som också är en bedragare. Han hamnar i fängelse och blir där förälskad i sin cellkamrat. När hans cellkamrat bli frisläppt beslutar han sig för att rymma.
Ewan McGregor kommer spela rollen som Phillip Morris, alltså den man Carrey’s karaktär blir förälskad i.

Filmen baseras på en sann historia nedskriven i novellform av Steve McVicker och kommer att regisseras av männen bakom bl.a. Bad Santa.