Presenteras i samarbete med FilmSmak.se

Succéstart I en annan del av Köping!
2008-02-04
I en annan del av Köping fick en riktig succéstart när den andra säsongen inleddes i TV4 på söndagskvällen.

Programmet sågs av 1,2 miljoner tittare, vilket är den högsta tittarsiffran någonsin.

GRATTIS!

Läs mer om serien på:

http://www.tv4.se/koping
Mer reklam i TV4
2008-02-01
"Nu får vi den kvot Kanal 5 alltid haft"

Idag är en sorgens dag för alla TV-älskare: TV4 ökar idag sin reklamtid med hela 50% - från tidigare 10% av varje dags sändningstid - till 15%.

- Nu får vi den kvot som Kanal 5 och TV3 alltid har haft, säger TV4:s analyschef - men menar samtidigt att ingen kommer att störa sig på det:

- Jag tror inte utökningen kommer att upplevas som mer störande.

Från och med i dag, den första februari, blir det mer reklam i TV4. Hela 50% mer, till och med. Kanalen har redan sålt den utökade reklamtiden, vilken uppgår till hela femton procent av varje dags sändningstid.

- Nu får vi den kvot som Kanal 5 och TV3 alltid har haft, säger Carl Hemmingsson, analyschef på TV4 till DN.se idag.

- Men vi får inte förändra hur programmen bryts. Det får inte vara fler avbrott mitt i programmen, därför lägger vi mer reklam mellan programmen i stället.

På frågan om huruvida tittarna verkligen orkar mer reklam kommer Hemmingsson med ett finuligt svar:

- Frågar du vem som helst vill de inte ha reklam över huvud taget, börjar han.

- Men nu är det ju så att kanalen finansieras med reklam. Jag tror inte utökningen kommer att upplevas som mer störande.

Således är det bara att konstatera: Det blir ännu mer reklam i TV4, och det vi ogillade för redan 5 år sedan är nu i en ännu värre skala.
11-åringen Jimmy Bennett i nya Star Trek
2008-02-01
Den snart 12-åriga grabben Jimmy Bennett har skrivit under ett kontrakt på att spela i J.J. Abrams kommande Star Trek film.
Sin ålder till trots har Jimmy hunnit med att delta i en hel del filmer, bland annat Evan den Allsmäktige, Polar Expressen, Poseidon, och listan kan göras länge ändå.
Inte mycket är känt om handlingen i den kommande filmen förutom att vi kommer att få se hur det hela började för kapten Kirk, Spock, Scotty, Bones och de andra i originalserien.
Jimmy Bennett kommer att spela en mycket ung kapten James Kirk.
Ny bild från Pixars "Up"
2008-01-29
Pixar Planet har släppt en ny bild ur sitt uppkommande projekt "Up". Bilden är förvisso bara en tecknad "concept art"-teckning, och är antagligen ingenting som kommer visas i den dataanimerade filmen när den är färdigproducerad.

Pixar har även andra projekt på G, bland annat "Wall-E" som får premiär senare i år.

"Up" beräknas få premiär 2009.
John Cleese i The Day the Earth Stood Still
2008-01-29
Nu står det klart att den gamla Monty Pyton och Pang i bygget veteranen John Cleese kommer att delta i "The Day the Earth Stood Still".

John kommer spela fysikern Dr. Barnhardt, som har en nyckelroll i att fundera ut uppdraget och meningen med ankomsten av Klaatu (Keanu Reeves).