Presenteras i samarbete med FilmSmak.se

Nytt läge söker deltagare!
2008-11-13
Går du i köpetankar men har inte hittat rätt bostad?
Eller har du precis köpt ett hus och behöver hjälp med inredning?
Skicka din ansökan till: bostad@titan.se

Chris Rock planerar nyversion på Trångt i Kistan (Death at a funeral)
2008-11-12
Chris Rock har planer på en nyversion av Frank Oz brittiska komedi Trångt i kistan
Chris Rock kommer att producera, skriva manus och medverka i filmen. Den nya filmen kommer att ha en i huvudsak afro-amerikansk skådespelar ensemble och fokusera på en begravning som “övergår till ett sammanbrott av felplacerade lik och oanständig exponering av familjehemligheter”.
Låter rätt likt originalfilmen i mina öron.
En ny Apornas planet i görningen?
2008-11-10
Enligt den amerikanska filmsajten CHUD överväger filmbolaget Fox att i göra en nyversion av filmen Erövringen av apornas planet (Orginaltitel: Conquest of the Planet of the Apes) från 1972.
Filmen som internt har titeln Genesis: Apes, har ett manus skrivet av Rick Jaffa och Amanda Silver som ligger bakom filmer som The Relic, Eye for an Eye och Handen som gungar vaggan.
Denna nyversion utspelar sig i modern tid och berättar historien om Caesar, den första intelligenta talande apan, som leder en kampanj för att samla alla arter och störta det mänskliga samhället.
Ikväll smäller det!
2008-11-06
I kväll sänds den europeiska MTV-galan i Liverpool ledd av artisten Katy Perry

MTV Europe Music Awards - 21:00

Detta vill du verkligen inte missa!

En show fylld med artisteliten!
George Clooney i nyversion av Hitchcocks Fåglarna
2008-11-03
Det ryktas på sajten Starpulse om en nyversion av Alfred Hitchcocks klassiker Fåglarna (The Birds, 1963). Och det ryktas även att George Clooney är en av skådespelarna som är påtänkt för den manliga huvudrollen i filmen, som är advokat Mitch Brenner. Med även Naomi Watts (21 Grams, Eastern Promises m.m.) på rollistan till nyversionen verkar det som om projektet skulle kunna bli vettigt.

Originalskådespelaren Rod Taylor var orolig för en nyversion av filmen tills han hörde att George Clooney ryktas om att ersätta honom i nyversionen och Rod Taylor förutspår att Clooney kommer att göra ett bättre jobb än någon annan aktör.

För er som missat denna filmklassiker så handlar den om den bortskämda vackra damen Melanie Daniels som blir kär i en stilig ung man vid namn Mitch Brenner. Hon söker upp honom och tar med sig två “kärleksfåglar” som hans 11-åriga lillasyster Cathy önskat sig.
Väl framme blir Melanie plötsligt attackerad av en mås. Snart börjar hundratals fåglar attackera människor, vilket leder till död och förstörelse. En grupp med kråkor samlas på en skolgård och när barnen kommer ut börjar fåglarna att attackera.