Presenteras i samarbete med FilmSmak.se

Idol vinnaren!
2008-12-13
Kevin Borg tog hem kalaset med bravur!

Grattis önskar tvsajten.se!

Foto: Daniel Ohlsson Tv4
Idolfinal på fredag!
2008-12-08
Kevin och Alice möts i Globen, följ den spännande finalen live kl 20 på fredag!

Foto: Daniel Ohlsson Tv4
Sanning & Konsekvens
2008-12-08
Ett personligt samhällsprogram med Renée Nyberg

Har du eller någon du känner blivit drabbad eller utsatt för någon form av orättvisa?
Har de ansvariga inte fått stå till svars för sina handlingar?

Om du har blivit lurad, bedragen, mobbad, oskyldigt dömd eller på något sätt illa eller orättvist behandlad av enskilda personer, företag eller myndigheter - hör av dig till oss!

Vi söker starka personliga historier som berör och engagerar.

Du får självklart vara anonym. Om du tipsar oss är din identitet skyddad i enlighet med källskyddet. Vill du vara extra försiktig kan du skapa anonyma e-mailkonton på exempelvis gmail eller hotmail.

Se exempel på fall:
Renée möter en kvinna som utsatts för bedrägeri av sin dåvarande pojkvän och som följd av detta blev felaktigt behandlad av ett stort kreditkortsföretag. Programmet har tidigare visats i sin helhet på TV 3.

It´s live from New York
2008-11-26
Filip och Fredriks nya show - It´s Live from New York

Filip och Fredrik skriver åter igen tv-historia. I vår sänder de sin nya spektakulära megashow direkt från en studio mitt i New York.
Efter succén med Vem kan slå Filip och Fredrik i höstas och valvakan i samband med USA-valet är det dags för en ny magnifik utmaning för killarna.
I vår sänder Kanal 5 deras spektakulära megashow - direkt från en studio i New York.
Svenska kändisar, okändisar och prominenta personer flygs över till USA för spännande, överraskande och galna uppdrag bland det överflöd av möjligheter som är The Big Apple. Naturligtvis öppnar programmet också för roliga och oväntade möten mellan Filip och Fredrik och deras svenska och amerikanska stjärngäster.

- Visst, det är spektakulärt att sända direkt från New York. Samtidigt tycker vi att det här är det svenskaste program vi någonsin har gjort. När vi, gästerna och publiken får titta på Sverige via New York blir det både roligare och mer överraskande, säger Fredrik Wikingsson.

- Valvakan gav oss definitivt blodad tand för direktsändningar! Nu vill vi ta med hela Sverige till New York, både publik, kändisar och okändisar. Man kan kalla det för berget kommer till Muhammed-tv, säger han.

Lars Beckung, programchef på Kanal 5:
- Efter succén med Vem kan slå Filip och Fredrik vill vi höja ribban ett snäpp till, och det känns helt rätt att ta med tittarna på ett nytt stort underhållningsäventyr med våra killar. Detta är stort, roligt och ganska galet. Alltså passar det perfekt på Kanal 5!

Är du den rätte för rosing?
2008-11-20

Singelmamman och succébloggaren Linda Rosing, 34 hoppas hitta den stora kärleken i ett nytt dejtingprogram i Kanal 5.
Efter en tid som ensamstående är Linda redo att hitta kärleken i det nya dejtingprogrammet Den rätte för Rosing – som får premiär på Kanal 5 i vår

Nu startar vi jakten på män i hela landet som vill få chansen att lära känna ”den riktiga Linda” - bortom alla tidningsrubriker. Alla är välkomna att söka och Linda uppmanar verkligen alla som känner sig intresserade att ta steget ut och våga söka!

Vilken kille vill Linda träffa?

- Han måste ha humor och självdistans, vara självständig och framförallt vara en bra förebild för mina barn, säger hon.

Så gör du för att anmäl dig själv eller en vän som du tror skulle passa med Linda:

Skicka ett mail till rosing@nordiskfilm.com med följande information:

För- och efternamn
Gatuadress, postort och postnummer
Ålder
Telefonnummer där du kan nås dagtid
E-postadress

Sen ska du berätta om dig själv och varför du vill dejta Linda, och slutligen bifoga ett nytaget foto.