Presenteras i samarbete med FilmSmak.se

Över mellan Hanna och Elias?
2008-12-19
foto tv4


Det är det intryck jag får av artikeln i Aftonbladet idag angående valet i Bonde söker fru. Ratade Johan säger till tidningen att Hanna hade passat bättre ihop med honom och Hannas replik är:
"Jag vill inte säga något ont om Elias, men jag kan förstå Johans resonemang. Jag behöver en kille med go’ i, och de växer inte på träd."
Det låter inte som att hon och Elias fortfarande är ett par tycker jag. Eller är har jag helt fel ute?
Jag som bara har sett ett eller två avsnitt tidigare satt i alla fall och snyftade igår när Hannas val var. De såg så söta ut tillsammans och de var så förälskade och glada. Härligt att se! Synd om det inte höll.
Blondinbella pratar så där snabbt och ljust som så många tonårstjejer gör
2008-12-18
En annan blondin som numera syns på TV4:s systerkanal TV400 är Isabella Löwengrip aka Blondinbella. Hennes program kommer att visas måndag-fredag kl.20.50. Angående vad man kommer att få se i programmet säger Isaballa till tv4.se:
"Det kommer bli allting som man får läsa om i min blogg: Galor, event, premiärer, jag som shoppar julklappar, hur jag firar jul och nyår, jag som åker på skidsemester, allting man kan förvänta sig att jag gör den här tiden på året!"

Jag tittade på gårdagens korta avsnitt och det var ju underhållande att se. Hon pratar så där snabbt och ljust som så många tonårstjejer gör (jag gjorde då det i alla fall när jag var 18 och även fortfarande ibland enligt min man och mina föräldrar).
Jag ska erkänna att jag aldrig har läst hennes blogg men gick in och kikade nu. Hon har ju tydligen en klädshop som hon gör reklam för och sen svarar hon på en läsares kärleksfråga. Det är tydligt, inte minst eftersom att hon är den mest populära bloggerskan, att det är många där ute som ser upp till henne och många vill säkerligen även vara som henne.
Inget fel i det, mitt första intryck är att hon verkar vara en härlig person, så länge som man inte glömmer att ifrågasätta det man läser och ser och att tänka själv. Vi lever ju i en "material world".
Silvstedt: "I am kind of a goofball...I'm a mess sometimes"
2008-12-17
TV4 skriver nu på sin webbsida att Victoria Silvsteds realityserie Victoria Silvstedt: My Perfect Life kommer att börja visas på 4:an den 20 januari kl.22.35.
I en intervju med E! säger Victoria "I am kind of a goofball...I"m a mess sometimes".


Jag ser framför mig hur Linda vandrar i skogarna i Pajala för "Där kan man få vara ifred!"
2008-12-16
Jag ser framför mig hur Linda vandrar i skogarna i Pajala för "Där kan man få vara ifred!"

Nu har castingen för Linda Rosings program Den rätte för Rosing börjat och i Aftonbladet står det idag att bland annat Per-Arne Ylipää från programmet Frusna män söker kärlek är med. Han som valde Aina som ni som såg på programmet vet. Skulle han vara den rätte för Linda?? Ja, de vore allt ett omaka par i alla fall.
Han bor i Pajala och det var därför det inte höll mellan honom och Aina, menar han, eftersom hon bor i Helsingborg. Tror han att Linda har lust att flytta upp till Pajala?? Det vore något. Bort från sin frisör och skvallerpressen till Per-Arnes hotell i snö och mörker. Går man in på Pajala kommuns hemsida är rubriken "Här kan man få vara ifred!"
Ha, ha! Jag kan inte låta bli att tycka att det är lite lustigt. Som att Linda vill vara ifred. Hon har ju själv sagt att hon älskar uppmärksamheten. Jag tror inte att Per-Arne riktigt har förstått vad han ger sig in på, eller är det så att han också egentligen älskar uppmärksamheten?
Tvsajten.se har en ny bloggerska!
2008-12-16
Äntligen har vi hittat en fröken som passar oss helt rätt i smaken!

The Bride som hon kallar sig på http://mytaglines.blogspot.com kommer att förgylla tvsajten med sina sköna blogginlägg!

Så varmt välkommen till gänget The Bride!