TVSajtens Trailers
Vi ger dig alltid de senaste & hetaste förhandtipsen vad som går och kommer gå på bio inom de närmaste månaderna!
The Mortal Instruments: City of Bones
Get the Flash Player to see this player.
Titel: The Mortal Instruments: City of Bones
Premiär: 2013-08-23
Genre: Action, Drama, Äventyr
Skådespelare: Lena Headey, Lily Collins, Jonathan Rhys Meyers, Robert Sheehan
Officiell hemsida: http://themortalinstrumentsmovie.com
Beskrivning:
När Clary Fray ger sig iväg till Pandemonium Club i New York City blir hon vittne till ett mord som begås av tre tonåringar som bär bisarra vapen och vars kroppar är täckta av märkliga tatueringar. Plötsligt går offrets kropp upp i rök. Hur ska hon kunna tillkalla polis när mördarna intelängre syns till när det inte finns något, inte ens en droppe blod, som talar om att ett mord begåtts? Offret, en pojke ? var det förresten en pojke? ? har ju försvunnit. Det här blir Clarys första möte med skuggjägarna ? krigare som har till uppgift att förinta demoner som finnspå jorden. Det är också hennes första möte med Jace, en skuggjägare som ser ut som en ängel, men som har ett hett temperament. Inom ett dygn har Clary dragits in i Jaces värld efter att hennes mamma försvunnit och hon själv blivit attackerad av en demon. Men varför är demonerna intresserade av vanliga dödliga som Clary och hennes mamma? Och hur kommer det sig att Clary plötsligt fått förmågan att se det osynliga?
Jesus Christ Superstar
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Jesus Christ Superstar
Premiär: 2013-01-11
Genre: Musikal
Skådespelare: Ben Forster, Tim Minchin, Melanie Chisholm, Alex Hanson, Chris Moyles
Beskrivning:
Den legendariska rockoperan av Tim Rice och Andrew Lloyd Webber firar 40år och i samband med jubileet, sattes den upp i en speciell arena-turnéversion - en av de största och mest imponerande uppsättningarna av den. Showen är regisserad av Laurence Connor, regissören bakom 25-årsjubileumsföreställningen av Phantom of the Opera i London. Scenografi och ljussättning är skapad av Mark Fisher och Patrick Woodroffe, som tidigare arbetat ned artister som Rolling Stones, Pink Floyd och U2. Komikern Tim Minchin spelar Judas Iskariot. Ex-Spice Girl och popikonen Melanie C gör rollen som Maria Magdalena. Chris Moyles, från BBC Radio 1 spelar Kung Herodes. Nu finns alltså möjligheten att se denna storskaliga uppsättning av musikalen, inspelad på NIA-arenan i Birmingham i oktober 2012., på bio.
Hassel - Privatspanarna XTRA: Exklusiv scen ur
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Hassel - Privatspanarna XTRA: Exklusiv scen ur
Premiär: 2012-11-23
Genre: Deckare, Drama, Komedi
Skådespelare: Lars-Erik Berenett, Göran Lambertz, Sven Anér, Täppas Fogelberg
Beskrivning:
Exklusiv scen ur Måns Månssons Hassel - Privatspanarna
Yoko
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Yoko
Premiär: 2013-01-15
Genre: Familjefilm, Fantasy, Äventyr
Skådespelare: Jessica Schwarz, Justus von Dohnányi, Tobias Moretti, Lilly Reulein, Jamie Bick, Friedrich Heine
Officiell hemsida: http://www.yoko-derfilm.de
Beskrivning:
Kolla in trailern på det kommande familjeäventyret, Yoko!
Texas Chainsaw 3D
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Texas Chainsaw 3D
Premiär: 2013-02-01
Genre: Skräck, Thriller
Skådespelare: Alexandra Daddario, Tania Raymonde, Scott Eastwood, Dan Yeager, Bill Moseley
Officiell hemsida: http://www.texaschainsaw3d.com
Beskrivning:
TEXAS CHAINSAW 3D tar vid där Tobe Hoopers skräckfilmsklassiker fick sitt våldsamma slut i staden Newt, Texas. Efter att flera människor spårlöst försvunnit pekades den udda Sawyer-familjen ut som misstänkta förövare. Farhågorna besannades en het sommardag när en ung kvinna lyckades fly sin fångenskap efter att ha bevittnat de brutala morden på fyra av hennes vänner. Ryktet om det som inträffat spreds snabbt och en hämndlysten mobb brände ned Sawyers hus till grunden och utplånade hela familjen, eller det var åtminstone vad man trodde. Årtionden senare och långt därifrån får en ung kvinna vid namn Heather veta att hon just ärvt ett gods i Texas efter en farmor hon inte visste fanns. Hon bestämmer sig för att ta med några vänner på en roadtrip för att utforska sina rötter och sitt arvegods närmare. Till sin förvåning upptäcker hon att hon har hon blivit ägare till en pampig viktoriansk villa, än så länge lyckligt omedveten om vad som döljer sig i husets källare.
Kokuriko-zaka kara
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Kokuriko-zaka kara
Premiär: 2012-12-21
Genre: Animerat
Skådespelare: Masami Nagasawa, Junichi Okada, Keiko Takeshita
Beskrivning:
Ett nytt mästerverk från Studio Ghibli! Goro Miyazaki och Hayao Miyazaki i sitt första samarbete Umi lever utan sina föräldrar tillsammans med sin farmor och sina syskon. Varje morgon hedrar hon sin pappas minne genom att hissa en flagga utanför deras hus. Ritualen fascinerar pojken Shun när han dagligen ser den på väg till skolan från sin pappas båt. Shun skriver en dikt om det hela i skoltidningen och när Umi läser den bestämmer hon sig för att söka upp honom. En relation och en förälskelse tar form, men det finns saker de inte känner till om varandra som ska få stor betydelse för deras framtid.

Titel: 21
År: 2008
Genre: Drama
Regissör: Robert Luketic
Skådespelare: Jim Sturgess, Kate Bosworth and Kevin Spacey
Beskrivning: Ben (Jim Sturgess) är en snart 21-årig framgångsrik student på MIT i Boston och har varit så fokuserad på att komma in på medicinutbildningen på Harvard, att han glömt bort att leva. Att ha roligt.
Då han behöver pengar får han bli en del av professor Mickey Rosas (Kevin Spacey) team av studenter som ska blåsa casinon i Las Vegas på pengar
Spelet fortsätter med spel och pokerturneringar. Ben får smak för stekarlivet i Las Vegas. Borta är den nördiga idealisten som skulle plugga medicin och bara spela black jack och poker tills han fått ihop tillräckligt till Harvard-avgiften. Komplikationer i teamet uppstår naturligtvis och snart vet man inte vem som blåser vem.