TVSajtens Trailers
Vi ger dig alltid de senaste & hetaste förhandtipsen vad som går och kommer gå på bio inom de närmaste månaderna!
Star Trek Into Darkness XTRA: Announcement trailer
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Star Trek Into Darkness XTRA: Announcement trailer
Premiär: 2013-05-17
Genre: Science Fiction, Äventyr
Skådespelare: Chris Pine, Zoe Saldana, Anton Yelchin, Simon Pegg, Karl Urban, Zachary Quinto, John Cho
Beskrivning:
Besättningen på Enterprise kallas hem när ett fruktansvärt terrordåd utförts av någon inom deras egen organisation. Stärnflottan, och allt den står för, förintas, och världen befinner sig i kris. I denna krigshärjade värld, leder kapten Kirk jakten efter den livsfarlige man som i sig själv är ett massförstörelsevapen, en jakt som även är en personlig vendetta. Våra hjältar tvingas in i ett episkt schackspel på liv och död, ett spel där kärlek och vänskap står på spel och Kirk måste offra allt för den enda familj han någonsin haft, sin besättning
Världens säkraste kärnkraftverk
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Världens säkraste kärnkraftverk
Premiär: 2013-01-11
Genre: Dokumentär
Skådespelare:
Beskrivning:
I samband med jordbävningen och tsunamin den 11 mars förra året havererade kärnkraftverket Fukushima i norra Japan. Dagarna efter spreds bilder på kraftiga explosioner över hela världen, men från det ansvariga bolaget TEPCO, kom endast uppgifter om att en vätgasexplosion hade ägt rum. Sanningen om katastrofens omfattning erkändes först senare. När Bi åker till Japan är det för att reda ut hur det kan komma sig att människor fortfarande bor kvar i områden som enligt utländska experter borde vara evakuerade. Vi möter därtill en tidigare säkerhetsvakt vid Ringhals, som är öppet kritisk tillhur säkerheten skötts vid svenska kärnkraftverk. Med osvikligt patos fortsätter Maj Wechselmann ta sig an dagsaktuella ämnen och lyckas här fullborda en dokumentär, som kraftigt ifrågasätter den kärnkraftsvänliga retorik som varit vanlig de senaste åren.
Rise of the Guardians XTRA: Something is up
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Rise of the Guardians XTRA: Something is up
Premiär: 2012-11-30
Genre: Animerat, Äventyr
Skådespelare: Hugh Jackman, Jude Law, Chris Pine, Isla Fisher, Alec Baldwin
Beskrivning:
Nytt spännande klipp från De fem legenderna
Rise of the Guardians XTRA: You might want to duck
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Rise of the Guardians XTRA: You might want to duck
Premiär: 2012-11-30
Genre: Animerat, Äventyr
Skådespelare: Hugh Jackman, Jude Law, Chris Pine, Isla Fisher, Alec Baldwin
Beskrivning:
Ny häftig scen från De fem Legenderna !
Sinister XTRA: Noises in the night
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Sinister XTRA: Noises in the night
Premiär: 2012-11-30
Genre: Rysare
Skådespelare: Ethan Hawke, Juliet Rylance
Beskrivning:
Riktigt läskig scen ur skräckfilmen Sinister!
Ego
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Ego
Premiär: 2013-01-25
Genre: Drama, Romantik
Skådespelare: Martin Wallström, Mylaine Hedreul, Emil Johnsen, Christoffer Svensson, Sissela Kyle
Beskrivning:
För 25-årige Sebastian handlar allt om yta och utseende. Livet är fyllt av party, pengar och one-night stands. Han har aldrig utmanat sig själv, vare sig det gäller drömmen om en musikkarriär eller kanske framförallt den riktiga kärleken. När allt går som bäst i hans ytliga liv råkar hanut för en olycka som leder till att han blir blind. En helt ny värld öppnar sig, eller rättare sagt stänger sig. När han ser allt i svart så kliver den personliga assistenten Mia in i hans liv, en tjej han i vanliga fall inte skulle ägna någon som helst uppmärksamhet. Hon blir den förstasom lyckas öppna hans ögon för det som är viktigt i livet, men när Sebastian upptäcker att Mia inte är den han egentligen trodde får ytligheten en helt annan mening. EGO är en romantisk dramakomedi om fåfänga, kärlek, sex och om att saker och ting inte alltid är som det ser ut.

Titel: 21
År: 2008
Genre: Drama
Regissör: Robert Luketic
Skådespelare: Jim Sturgess, Kate Bosworth and Kevin Spacey
Beskrivning: Ben (Jim Sturgess) är en snart 21-årig framgångsrik student på MIT i Boston och har varit så fokuserad på att komma in på medicinutbildningen på Harvard, att han glömt bort att leva. Att ha roligt.
Då han behöver pengar får han bli en del av professor Mickey Rosas (Kevin Spacey) team av studenter som ska blåsa casinon i Las Vegas på pengar
Spelet fortsätter med spel och pokerturneringar. Ben får smak för stekarlivet i Las Vegas. Borta är den nördiga idealisten som skulle plugga medicin och bara spela black jack och poker tills han fått ihop tillräckligt till Harvard-avgiften. Komplikationer i teamet uppstår naturligtvis och snart vet man inte vem som blåser vem.