TVSajtens Trailers
Vi ger dig alltid de senaste & hetaste förhandtipsen vad som går och kommer gå på bio inom de närmaste månaderna!
Bäst före
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Bäst före
Premiär: 2013-03-22
Genre: Drama, Komedi
Skådespelare: Brasse Brännström, Kjell Bergqvist, Göran Ragnerstam, Ewa fröling
Beskrivning:
BÄST FÖRE är berättelsen om tre män. Bosse (Brasse Brännström), nypensionerad och övergiven av sin vackra hustru. Lennart (Kjell Bergqvist), skolchefen som är övertygad om sin oemotståndliga charm och som missbedömer sin hustrus klarsynthet. Och Anders (Göran Ragnerstam), en passionerad entusiast som är övertygad om att han har kläckt ett epokgörande TV-format. Dom vinner en mindre summa på V75 och beslutar sig för att pigga upp tillvaron med en Åbo-kryssning. Men när Bosses gamla ungdomskärlek, Anna (Ewa Fröling), dyker upp på båten med sin åldriga mamma sätts gammal vänskap på prov. I rollerna ser vi Brasse Brännström, Ewa Fröling, Kjell Bergqvist, Göran Ragnerstam, Meta Velander, Anki Lidén, Claudia Galli, Lars-Erik Berenett, Anne-Li Norberg, Nina Gunke, Klara Zimmergren, Lena-Pia Bernhartsson, Meliz Karlge, Anders Johansson, Ida Engvoll och ToveEdfeldt. För regi står Mats Arehn och manus är skrivet av Ulf Kvensler. BÄST FÖRE produceras av AB Svensk Filmindustri i samproduktion med Eyeworks Drama.
Quartet
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Quartet
Premiär: 2013-02-01
Genre: Drama, Komedi
Skådespelare: Billy Connolly, Maggie Smith, Michael Gambon, Tom Courtenay
Beskrivning:
Förhandskika på Dustin Hoffmans hyllade komedi Kvartetten! I rollerna: Maggie Smith, Tom Courtenay, Billy Connolly, Michael Gambon, Sheridan Smith, Pauline Collins Regi: Dustin Hoffman
l'enfant d'en haut
Get the Flash Player to see this player.
Titel: l'enfant d'en haut
Premiär: 2013-01-18
Genre: Drama
Skådespelare: Kacey Mottet Klein, Léa Seydoux, Martin Compston, Gillian Anderson
Beskrivning:
Varje dag tar sig Simon, 12år, upp i liften från det lilla industrisamhället där han bor till den lyxiga skidorten på toppen. Där ägnar han sig åt att stjäla skidor och utrustning som han tar med sig hem och säljer. På så sätt försörjer han sig och sin storasyster Louise som just har förlorat sitt jobb. Louisenya beroende av Simon och hans affärer förändrar relationen mellan dem och till slut måste de konfronteras med den sanning de så länge undvikit. Vinnare av Silverbjörnen, juryns specialpris Berlinale 2012.
Sune i Grekland XTRA: Featurette
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Sune i Grekland XTRA: Featurette
Premiär: 2012-12-25
Genre: Familjefilm, Komedi
Skådespelare: Morgan Alling, Anja Lundqvist, William Ringström, Hanna Elffors Elfström, Julius Jimenez Hugoson
Beskrivning:
Föllj med Sören Olsson bakom kulisserna på "Sune i Grekland"
Oblivion
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Oblivion
Premiär: 2013-04-12
Genre: Action, Science Fiction, Äventyr
Skådespelare: Tom Cruise, Morgan Freeman, Nikolaj Coster-Waldau, Olga Kurylenko, Zoe Bell, Will Forte, Melissa Leo, Andrea Riseborough
Beskrivning:
Jack Harper (Cruise)är en av de sista robot-reparatörerna som är stationerad på Jorden. Jacks uppdrag, som är en del av en massiv operation för att utvinna viktiga resurser efter årtionden av krig mot ett skrämmande hot kallade ?Scavs?, är nästan fullbordat. En dag raseras Jacks tillvaro plötsligt närhan räddar en vacker främling från ett nedskjutet rymdskepp. Hennes ankomst utlöser en kedja av händelser som tvingar honom att ifrågasätta allt han vet och som lägger mänsklighetens öde i hans händer.
Julie 2012
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Julie 2012
Premiär: 2013-03-01
Genre: Drama
Skådespelare: Nadja Mirmiran, Björn Bengtsson, Sofi Helleday
Beskrivning:
Överklassflickan Julie uppvaktar Jean som arbetar för hennes mäktige far. Det är midsommarafton och Jean, som redan är förlovad med Kristin, slits mellan sin pliktkänsla och de plötsligt uppkomna utsikterna om ett bättre liv. Julie inleder en farlig lek som skenbart upplöser alla hinder mellan de två. Kristin följer nattens händelser utan att ingripa. När Julies far anländer i gryningen hamnar allt i ett annat ljus.

Titel: 21
År: 2008
Genre: Drama
Regissör: Robert Luketic
Skådespelare: Jim Sturgess, Kate Bosworth and Kevin Spacey
Beskrivning: Ben (Jim Sturgess) är en snart 21-årig framgångsrik student på MIT i Boston och har varit så fokuserad på att komma in på medicinutbildningen på Harvard, att han glömt bort att leva. Att ha roligt.
Då han behöver pengar får han bli en del av professor Mickey Rosas (Kevin Spacey) team av studenter som ska blåsa casinon i Las Vegas på pengar
Spelet fortsätter med spel och pokerturneringar. Ben får smak för stekarlivet i Las Vegas. Borta är den nördiga idealisten som skulle plugga medicin och bara spela black jack och poker tills han fått ihop tillräckligt till Harvard-avgiften. Komplikationer i teamet uppstår naturligtvis och snart vet man inte vem som blåser vem.