TVSajtens Trailers
Vi ger dig alltid de senaste & hetaste förhandtipsen vad som går och kommer gå på bio inom de närmaste månaderna!
Mördaren ljuger inte ensam
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Mördaren ljuger inte ensam
Premiär: 2013-03-08
Genre: Kriminalare
Skådespelare: Tuva Novotny, Ola Rapace, Linus Wahlgren, Gustaf Hammarsten, Suzanna Dilber
Beskrivning:
Puckär inbjuden av sin universitetshandledare att fira midsommar på hans ensliga ställe på en ö i Skogasjön, tillsammans med en grupp andra vänner, däribland Einar Bure. Sommarnatten är förrädiskt vacker och erotiska spänningar mellan gästerna uppstrår. Men när Puck och Einar, som kännervarandra sedan tidigare, varit ute och svärmat, hittar Puck en av de kvinnliga gästerna mördad. Einar tillkallar vännen och tillika kommissarien Christer Wijk men när han kommer till brottsplatsen är liket spårlöst borta. Kontakten med omvärlden bryts helt när öns enda båt försvinner.Alla är fångna på ön - och någon i sällskapet är en mördare...
Eskil&Trinidad
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Eskil&Trinidad
Premiär: 2013-03-29
Genre: Drama, Familjefilm
Skådespelare: Linus Oscarsson, Ann Petrén, Torkel Petersson, Douglas Johansson
Beskrivning:
Eskil&Trinidad handlar om 11-årige Eskil som tillsammans med pappa Roger flyttar runt mellan kraftverken i övre Norrland. När de nu ska flytta igen bryr sig Eskil inte om vart. ?Det är ju ändå samma. Det heter något konstigt och ligger vid älven. Där finns ett kraftverk och ett hockeylag där jag måste spela. Det finns det alltid..." Men den här gången träffar han två människor som ändrar allt! Tuffa underbara Mirja, hans nya klasskamrat, och så kvinnan Trinidad? I rollerna: Torkel Petersson, Ann Petrén, Iben Hjejle samt barnen Linus Oscarsson och Saga Midfjäll.
The Heat
Get the Flash Player to see this player.
Titel: The Heat
Premiär: 2013-04-05
Genre: Komedi
Skådespelare: Sandra Bullock, Melissa McCarthy, Kaitlin Olson, Taran Killam
Beskrivning:
Regissören bakom ?Bridesmaids? ger oss en ny sanslös komedi. Den här gången spelar Sandra Bullock och Melissa McCarthy huvudrollerna som två poliser med väldigt olika personligheter. När de paras ihop går ingen säker, inte ens de själva.
Den som söker
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Den som söker
Premiär: 2013-04-12
Genre: Drama, Thriller
Skådespelare: Josephine Bornebusch, Tyra Olin, Erik Johansson, Björn Granath, Claes Ljungmark, Ingela Olsson
Beskrivning:
När Tuvas (Bornebusch) föräldrar omkommer i en bilolycka får hon reda på att hon är adopterad. I besvikelsen över att omgivningen inte berättat ger hon sig iväg tillsammans med sin dotter för att hitta sin biologiska mamma. Sökandet leder dem till en liten ort på landet där hennes ankomst snart väcker starka reaktioner. Tuva blir alltmer besatt av att få veta sanningen om sin bakgrund och när gamla minnen och hemligheter kommer fram hotas inte bara Tuvas förstånd utan även hennes dotters liv. Vad är det egentligen invånarna så desperat försöker dölja? Hoten växer sigstarkare ju närmare hon kommer sanningen.
Lore
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Lore
Premiär: 2013-03-08
Genre: Drama, Krigsfilm, Thriller
Skådespelare: Saskia Rosendahl, Kai Malina, Nele Trebs, Ursina Lardi, Hans-Jochen Wagner, Mika Seidel, André Frid, Eva-Maria Hagen
Officiell hemsida: http://www.lore-derfilm.de
Beskrivning:
Vem kan man lita på när hela ens liv varit en lögn? Adolf Hitler är död och de allierade har tågat in i Tyskland. Men för 15-åriga Lore och hennes fyra syskon har kampen bara börjat. Övergivna av sina föräldrar beger sig syskonskaran tvärs över den krigshärjade landsbygden och genom stadsruinerna föratt söka skydd hos deras mormor, men i en värld utan propaganda vet tredje rikets arvtagare inte längre vad de ska tro på. När vägarna korsas med juden Thomas ställs Lores uppfostran på spel. Cate Shortlands Lore är en känslodrabbande överlevnadshistoria där förintelsens mörka hjärtautforskas från förlorarsidans perspektiv. Filmen belönades under Stockholms filmfestival med priser för Bästa film, Bästa skådespelerska, Bästa foto och Bästa musik.
Après mai
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Après mai
Premiär: 2013-02-22
Genre: Drama
Skådespelare: Clément Métayer, Lola Créton, Felix Armand, Carole Combes, India Menuez
Beskrivning:
Paris tidigt 1970-tal. Studentrevolten i maj 1968är avslutad men idéerna och upproret lever kvar. Gilles, en ung student med spirande konstnärsdrömmar, är fullt upptagen av tidens politiska strömningar och tillsammans med sina vänner engagerar han sig i fullt i kampen för ett annat samhälle. Deras aktioner blir allt mer radikala och närett bråk med några säkerhetsvakter går överstyr ställs gruppen inför en rad personliga och kärleksrelaterade val.

Titel: 21
År: 2008
Genre: Drama
Regissör: Robert Luketic
Skådespelare: Jim Sturgess, Kate Bosworth and Kevin Spacey
Beskrivning: Ben (Jim Sturgess) är en snart 21-årig framgångsrik student på MIT i Boston och har varit så fokuserad på att komma in på medicinutbildningen på Harvard, att han glömt bort att leva. Att ha roligt.
Då han behöver pengar får han bli en del av professor Mickey Rosas (Kevin Spacey) team av studenter som ska blåsa casinon i Las Vegas på pengar
Spelet fortsätter med spel och pokerturneringar. Ben får smak för stekarlivet i Las Vegas. Borta är den nördiga idealisten som skulle plugga medicin och bara spela black jack och poker tills han fått ihop tillräckligt till Harvard-avgiften. Komplikationer i teamet uppstår naturligtvis och snart vet man inte vem som blåser vem.