TVSajtens Trailers
Vi ger dig alltid de senaste & hetaste förhandtipsen vad som går och kommer gå på bio inom de närmaste månaderna!
The Kite Runner
Get the Flash Player to see this player.
Titel: The Kite Runner
Premiär: 2008-03-28
Genre: Drama
Skådespelare: Khalid Abdalla, Homayon Ershadi, Zekeria Ebrahimi, Ahmad Khan Mahmidzada, Shaun Toub
Beskrivning:
Baserad på en av vår tids mest hyllade romaner är FLYGA DRAKE en djupt rörande berättelse om vänskap, familj, förödande misstag och försonande kärlek. I ett splittrat land på väg mot krig är två barndomskompisar, Amir och Hassan, på väg att slitas isär för alltid. Det är en härlig eftermiddag i Kabul och himlen lyser av upprymd glädje över en oskyldig drakflygarturnering. Men i efterdyningarna av dagens seger, kommer en pojkes skrämmande svek att leda till en katastrof" och ett episkt sökande efter försoning. Nu, efter att ha levt i USA i 20 år, återvänder Amir till ett farofyllt Afghanistan hårt styrt under Talibanerna för att konfrontera de mörka hemligheter som fortfarande förföljer honom och för att en sista gång försöka ställa saker till rätta. Golden Globe-nominerade regissören Marc Foster ("Stranger than fiction", "Finding Neverland" och "Monster"sball") gör film av Khaled Hosseinis bästsäljare och medverkande i filmen är både erfarna internationella skådespelare samt amatörer från Afghanistan och Centralasien. FLYGA DRAKE har spelats in i öknen i västra Kina vid gränsen till Afghanistan.
The Bucket List
Get the Flash Player to see this player.
Titel: The Bucket List
Premiär: 2008-04-25
Genre: Komedi
Skådespelare: Jack Nicholson, Morgan Freeman, Sean Hayes, Beverly Todd, Rob Morrow
Officiell hemsida: http://thebucketlist.warnerbros.com/
Beskrivning:
De två Oscarvinnarna Jack Nicholson och Morgan Freeman spelar huvudrollerna i Rob Reiners dramakomedi "Nu eller aldrig" (The Bucket List), ett rörande och ohämmat äventyr som visar att det aldrig är för sent att leva livet fullt ut. När Carter Chambers (Morgan Freeman) för länge sedan gick påcollege, föreslog hans filosofiprofessor att eleverna skulle sammanställa en lista på saker de ville se, göra och åstadkomma i sina liv. Han kallade det för en "bucket list" efter uttrycket "kick the bucket" som betyder "trilla av pinn". Affärsmannen och miljardären Edward Cole (Jack Nicholson) har däremot aldrig sett en lista utan slut. Carter och Edward hamnar i samma sjukhusrum och har nu mycket tid att fundera på både vad som komma skall och det förflutna, och då inte minst hur mycket de har rått över själva i sina liv. Trots sina olikheter upptäcker de snart att de hartvå stora saker gemensamt: Ett behov att förlika sig med de personer de varit och alla val de har gjort, och en ohämmad önskan att tillbringa sin resterande tid med att göra allt som de drömt om.
Bang och världshistorien
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Bang och världshistorien
Premiär: 2008-03-07
Genre: Dokumentär
Skådespelare:
Beskrivning:
Bang (Barbro Alving) var vår mest berömda krigskorrespondent genom tiderna. Ensam, orädd ofta på självmordiska uppdrag, med livet som insats. Hon fick sitt genombrott med rapporteringen om de Olympiska Spelen i Hitlers Berlin 1936 i DN. Hon är internationellt känd som en av de två enda kvinnliga krigskorrespondenterunder spanska inbördeskriget 1936 - 37. Hon blev ensamstående mamma 1938 då det närmast var tabu att vara det. Hon skildrade Hitlers och Mussolinis triumftåg med ovanlig satir. Hon var bisexuell och levde sedan 1940 tillsammans med sin livskamrat, den vackra kvinnan, Loyse Siöcrona, 12 år äldre. Barbro Alvings utveckling från liten alkoholiserad stockholmsrapportör till journalist i världsklass är en utvecklingsmodell för kvinnor. Humorn, de ovanliga ordbilderna, ärligheten, den självkritiska granskningen. Hon fick betala ett högt pris för de risker hon tog - och ändå gjorde hon det om och om igen - och ömkade aldrig sig själv.
10,000 B.C.
Get the Flash Player to see this player.
Titel: 10,000 B.C.
Premiär: 2008-03-14
Genre: Action
Skådespelare: Steve Strait, Camille Belle, Cliff Curtis
Officiell hemsida: http://www.10000bcmovie.com/
Beskrivning:
Det fanns en tid då både djur och människa var otämjda och då den väldiga mammuten vandrade på jorden. En tid då de idéer och den tro som föddes för evigt skulle forma mänskligheten. 10 000 B.C. berättar historien om en ung jägare som tar sin stam på en farlig resa över ett kargt landskap där de tvingas att kämpa mot sabeltandade tigrar och andra förhistoriska rovdjur. På sin resa upptäcker han en förlorad civilisation och tvingas försöka rädda den kvinna han är förälskad i från en ondskefull krigsherre som anser sig äga henne.
[Rec]
Get the Flash Player to see this player.
Titel: [Rec]
Premiär: 2008-04-11
Genre: Rysare
Skådespelare: Manuela Velasco, Ferran Terraza, Vicente Gil
Officiell hemsida: http://www.recmovie.com
Beskrivning:
Ett mindre tv-team ska dokumentera en vanlig natt hos brandkåren i en spansk småstad. Men när en till synes helt ordinär rutinutryckning tar en helt oväntad vändning, blir natten mer dramatisk än de någonsin kunnat ana. Samtidigt som de kämpar för sina liv mot något de inte ens kan förklara, känner de möjligheten till tidernas scoop och låterhela tiden kameran rulla?
Varg
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Varg
Premiär: 2008-04-04
Genre: Drama ,Thriller
Skådespelare: Peter Stormare, Robin Lundberg, Marie Delleskog, Rolf Degerlund, Inga Sarri, Svante Martin
Beskrivning:
VARGär en dramatisk och storslagen vildmarksberättelse, där en urbefolknings traditionella livsstil ställs mot storsamhällets regler. Kerstin Ekman har skrivit manus och Daniel Alfredson regisserar. Fotograf är Jörgen Persson och huvudrollen som Klemens spelas av Peter Stormare.
(1) .. 235 236 237 238 239 [240]
Nästa sida »»

Titel: 21
År: 2008
Genre: Drama
Regissör: Robert Luketic
Skådespelare: Jim Sturgess, Kate Bosworth and Kevin Spacey
Beskrivning: Ben (Jim Sturgess) är en snart 21-årig framgångsrik student på MIT i Boston och har varit så fokuserad på att komma in på medicinutbildningen på Harvard, att han glömt bort att leva. Att ha roligt.
Då han behöver pengar får han bli en del av professor Mickey Rosas (Kevin Spacey) team av studenter som ska blåsa casinon i Las Vegas på pengar
Spelet fortsätter med spel och pokerturneringar. Ben får smak för stekarlivet i Las Vegas. Borta är den nördiga idealisten som skulle plugga medicin och bara spela black jack och poker tills han fått ihop tillräckligt till Harvard-avgiften. Komplikationer i teamet uppstår naturligtvis och snart vet man inte vem som blåser vem.