TVSajtens Trailers
Vi ger dig alltid de senaste & hetaste förhandtipsen vad som går och kommer gå på bio inom de närmaste månaderna!
Hallam Foe
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Hallam Foe
Premiär: 2008-02-29
Genre: Drama ,Romantik
Skådespelare: Jamie Bell, Sophia Myles, Ciarán Hinds, Jamie Sives
Officiell hemsida: http://www.thefilmfactory.co.uk/hallamfoe/
Beskrivning:
Hallam Foeär baserad på den skotske journalisten Peter Jinks debutroman med samma titel, och utspelas liksom boken i Edinburghs gamla stadsdel. Den unge Hallam Foes färdighet att spionera på människor avslöjar hans största rädslor och hans största begär. I jakten på sanningen bakom sins mors död hamnar han istället på stadens hustak i sökandet efter kärleken.
Låt den rätte komma in
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Låt den rätte komma in
Premiär: 2008-10-24
Genre: Romantik ,Rysare
Skådespelare: Kåre Hedebrant, Lina Leandersson, Per Ragnar
Beskrivning:
Oskarär 12 år och mobbad. Hans sadistiska klasskamrater Conny, Martin och Andreas passerar alla gränser i pennalismen. Oskar fantiserar om hämnd, om att ge igen. Om att vara stark, om att våga. Då står plötsligt en flicka i klätterställningen. En flicka i hans egen ålder som han aldrig settförut. Hon heter Eli och är en motsägelsefull uppenbarelse - hennes kloka blick, hennes märkliga doft, att hon är så tunt klädd, så vanvårdad och mager och ändå så vacker. Men det är inte okomplicerat, Eli är inte som andra - hon kan inte vistas i solljus, hon äter inte mat och för att komma in i ett rum behöver hon bli inbjuden. Hon måste dricka människors blod för att leva. Hon är vampyr. LÅT DEN RÄTTE KOMMA IN är en både våldsam och mycket romantisk historia som utspelar sig i Stockholmsförorten Blackeberg år 1982. Filmen är regisserad av Tomas Alfredsson som tidigare regisserat bland annat "Fyra nyanser av brunt" och "Bert - den siste oskulden".
Angel
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Angel
Premiär: 2008-03-19
Genre: Drama
Skådespelare: Helena Bergström, Rolf Lassgård, Rikard Wolff, Johan Rabaeus
Beskrivning:
Colin Nutleys nya film med Helena Bergström, Rolf Lassgård, Rikard Wolff, Elisabet Carlsson och Johan Rabaeus i rollerna.Efter att ha varit firad rocksångerska på 80-talet har karriären gått utför för Angelica ?Angel? Holst. Nu är det hög tid att kliva tillbaks in i rampljuset ? men för att nå toppen krävs mediernas uppmärksamhet och frågan är vilket pris Angel är beredd att betala för att komma dit igen?
Waz
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Waz
Premiär: 2008-03-28
Genre: Thriller
Skådespelare: Stellan Skarsgård, Melissa George, Ashley Waters
Beskrivning:
Utsliten efteråratals hårt arbete som kriminalpolis är ärrade Eddie Argo (Stellan Skarsgård) stolt över att alltid ha följt reglerna. Men hans lojalitet sätts på spel när han och hans gröngöling till partner snärjs in i en härva av våldsamma och vidriga mord. Morden hänger samman med ett ökänt lokalt brottssyndikat ? och med ett tidigare fall som Argo helst vill glömma men som han känner sig tvingad att öppna igen. Ett av den kallblodiga mördarens mål är nämligen att se till att Argo får betala för sina tidigare misstag och besvara den svåraste frågan av alla: skulle du vara beredd att döda den du älskar för att själv överleva?
27 Dresses
Get the Flash Player to see this player.
Titel: 27 Dresses
Premiär: 2008-03-28
Genre: Komedi ,Romantik
Skådespelare: Katherine Heigl, James Marsden, Edward Burns, Malin Akerman, Melora Hardin, Judy Greer
Beskrivning:
Jane (Heigl), en romantisk och fullständigt osjälvisk ung kvinna ? en kvinna som ständigt ställer upp som brudtärna på sina vänners bröllop utan att någonsin närma sig sitt eget ?lyckliga i alla sina dagar - slut?. Men då Janes chef ? som Jane är hemligt förälskad i ? blir kär i hennes lillasyster Tess är måttet rågat och Jane börjar ifrågasätta sitt sätt att leva.
Be Kind Rewind
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Be Kind Rewind
Premiär: 2008-04-11
Genre: Komedi
Skådespelare: Quinton Aaron, Dennis Albanese, Jack Black, P.J. Byrne, Mos Def, Melonie Diaz, Paul Dinello, Mia Farrow
Officiell hemsida: http://www.bekindmovie.com/
Beskrivning:
Jerry misslyckas med sitt försök att sabotera en kraftanläggning. När han sedan besöker sin bäste vän Mike i videobutiken avmagnetiseras varenda videoband i butiken. För att rädda Mikes jobb och videobutikens framtid kommer de på ett sätt att fortsätta leverera filmer till den lilla kundkretsen. De återskapar ochspelar själva in alla filmer som beställs! Tack vare deras nyinspelningar av allt från "When We Were Kings" till "Robocop" till "Driving Miss Daisy" och "2001: ett rymdäventyr" blir vännerna New Jersey-kvarterets stora filmstjärnor. I takt med att kön till butiken växer, ökar det lilla filmteamets produktionstakt drastiskt.

Titel: 21
År: 2008
Genre: Drama
Regissör: Robert Luketic
Skådespelare: Jim Sturgess, Kate Bosworth and Kevin Spacey
Beskrivning: Ben (Jim Sturgess) är en snart 21-årig framgångsrik student på MIT i Boston och har varit så fokuserad på att komma in på medicinutbildningen på Harvard, att han glömt bort att leva. Att ha roligt.
Då han behöver pengar får han bli en del av professor Mickey Rosas (Kevin Spacey) team av studenter som ska blåsa casinon i Las Vegas på pengar
Spelet fortsätter med spel och pokerturneringar. Ben får smak för stekarlivet i Las Vegas. Borta är den nördiga idealisten som skulle plugga medicin och bara spela black jack och poker tills han fått ihop tillräckligt till Harvard-avgiften. Komplikationer i teamet uppstår naturligtvis och snart vet man inte vem som blåser vem.