TVSajtens Trailers
Vi ger dig alltid de senaste & hetaste förhandtipsen vad som går och kommer gå på bio inom de närmaste månaderna!
Meet the Spartans
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Meet the Spartans
Premiär: 2008-03-19
Genre: Komedi
Skådespelare: Sean Maguire, Carmen Electra, Ken Davitian, Kevin Sorbo
Beskrivning:
Ingen går säker i denna hysteriska komedi där det skämtas om bl.a. fejkade magrutor, gröna träsktroll, blonda arvtagerskor, adopterande kändisar, utflippade sångerskor och dansande pingviner. MEET THE SPARTANS handlar om den store ledaren Leonidas som måste samla ihop Spartas mest välutrustade(i ordets alla bemärkelser) män för att stoppa Perserna från att invadera hans rike. I rollerna ser vi bl.a Sean McGuire, Carmen Electra och Method Man och i sin mest betydande roll hittills får vi se den store Ken Davitian - mest känd för sin oförglömliga nakenbrottarscen i succén ?Borat?. MEET THE SPARTANS är regisserad av Jason Friedberg och Aaron Seltzer.
What Happens in Vegas...
Get the Flash Player to see this player.
Titel: What Happens in Vegas...
Premiär: 2008-05-16
Genre: Komedi
Skådespelare: Lake Bell, Cameron Diaz, Ashton Kutcher, Queen Latifah
Officiell hemsida: http://www.whathappensinvegasmovie.com/
Beskrivning:
Jack och Joy har aldrig träffats förr men vaknar upp efter en blöt kväll i Las Vegas och upptäcker att de inte bara gått och gift sig utan också tillsammans vunnit storvinsten på jackpot... samt att de inte står ut med varandra. Den ena fantasifulla jävligheten följer nu på den andra då de båda försöker kommaur äktenskapet och få pengarna för sig själva. Jack och Joy spelas av Ashton Kutcher och Cameron Diaz. Filmen regisseras av Tom Vaughan.
Shutter
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Shutter
Premiär: 2008-04-18
Genre: Rysare ,Thriller
Skådespelare: Joshua Jackson, Rachael Taylor, Megumi Okina, John Hensley
Officiell hemsida: http://www.shutter-movie.com/
Beskrivning:
Från producenterna av "The grudge" och "The Ring" kommer nu den gastkramande thrillern SHUTTER. På sin smekmånad i Japan råkar nygifta paret Eric (Joshua Jackson) och Jane (Rachel Taylor) ut för en tragisk bilolycka där en ung kvinna omkommer. När de kommer hem upptäcker de att gömda i deras semesterbilder finns gastkramande skuggansikten från de döda, ansikten som inte tänker låta dem glömma det förflutna... SHUTTER regisseras av Masayuki Ochiai och i övriga roller ser vi James Kyson Lee (TV-serien Heroes) och John Hensley (TV-serien Nip/Tuck).
Across the Universe
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Across the Universe
Premiär: 2008-02-22
Genre: Musikal ,Romantik
Skådespelare: Jim Sturgess, Evan Rachel Wood, Joe Anderson, Dana Fuchs
Beskrivning:
ACROSS THE UNIVERSEär en banbrytande filmmusikal, som utspelar sig under 1960-talets turbulenta tid av motståndsrörelser och rock?n roll. Historien flätas samman av 33 välkända Beatles-låtar, bland andra ?Hey Jude?, ?I Am the Walrus? och ?All You Need is Love?. I centrum står kärleksparet Jude (Jim Sturgess, ?Browning Version?) och Lucy (Evan Rachel Wood, Golden Globe-nominerad för ?Tretton?). Jude lämnar industristaden Liverpool för att söka efter sin pappa i USA, där han hamnar i Greenwich Villages psykedeliskt kreativa miljö. Jude, Lucy och några vänner dras med i den växande antikrigsrörelsen där frontfigurerna är Dr. Robert (U2:s Bono) och Mr. Kite (Eddie Izzard). I en av filmens huvudroller syns även Joe Anderson (?Control?). ACROSS THE UNIVERSE nominerades till en Golden Globe 2008 i kategorin Bästa musikal/komedi och har även nominerats till en Oscar för bästa kostym. Manus och regi av tvåfaldigt Oscarbelönade Julie Taymor ("Frida").
Once
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Once
Premiär: 2008-03-21
Genre: Drama ,Musik
Skådespelare: Glen Hansard, Marketa Irglova
Beskrivning:
Onceär en finstämd irländsk berättelse med musiken i centrum. Filmen vann publikpriset på filmfestivalen i Sundance 2007, där den också hade världspremiär. Huvudrollerna spelas av Glen Hansard från The Commitments och nykomlingen Marketa Irglova som tillsammans också skrivit och spelar all musik som framförs i filmen. Efter de överraskande framgångarna i USA sommaren 2007 har Once hyllats som en av de bästa musikfilmerna någonsin. Titelspåret ?Falling Slowly? blev Oscarnominerat till Bästa Sång.
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
Premiär: 2008-02-15
Genre: Musikal ,Rysare
Skådespelare: Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Alan Rickman, Timothy Spall, Sacha Baron Cohen, Jayne Wisener, Jamie Campbell Bower, Laura Michelle Kelly, Ed Sanders, Anthony Head, Peter Bowles
Officiell hemsida: http://www.sweeneytoddmovie.com
Beskrivning:
Stephen Sondheims musikaliska berättelse om den orättvist dömde barberaren Sweeney Todd och påföljande hämnd blir film i Tim Burtons fantasifulla och visuellt originella händer. SWEENEY TODD blir Depp och Burtons sjätte samarbete. De har tidigare arbetat tillsammans med filmerna "Tim Burton´s Corpse Bride", "Kalle och chokladfabriken", "Ed Wood", "Edward Scissorhands" och "Sleepy Hollow". I övriga roller ser vi även Helena Bonham Carter ("Fight Club", "Big Fish"), Alan Rickman ("Harry Potter"-filmerna, "Love Actually"), Timothy Spall ("Harry Potter och fången från Azkaban", "Hemligheter och lögner"), Sacha Baron Cohen ("Borat", "Talladega Nights") samt Christopher Lee ("Kalle och chokladfabriken", "Sagan om ringen"-trilogin) som gentlemannaspöket. Dessutom ser vi Jamie Campbell Bowen och nykomlingen Ed Sanders som Toby.

Titel: 21
År: 2008
Genre: Drama
Regissör: Robert Luketic
Skådespelare: Jim Sturgess, Kate Bosworth and Kevin Spacey
Beskrivning: Ben (Jim Sturgess) är en snart 21-årig framgångsrik student på MIT i Boston och har varit så fokuserad på att komma in på medicinutbildningen på Harvard, att han glömt bort att leva. Att ha roligt.
Då han behöver pengar får han bli en del av professor Mickey Rosas (Kevin Spacey) team av studenter som ska blåsa casinon i Las Vegas på pengar
Spelet fortsätter med spel och pokerturneringar. Ben får smak för stekarlivet i Las Vegas. Borta är den nördiga idealisten som skulle plugga medicin och bara spela black jack och poker tills han fått ihop tillräckligt till Harvard-avgiften. Komplikationer i teamet uppstår naturligtvis och snart vet man inte vem som blåser vem.