TVSajtens Trailers
Vi ger dig alltid de senaste & hetaste förhandtipsen vad som går och kommer gå på bio inom de närmaste månaderna!
My Kid Could Paint That
Get the Flash Player to see this player.
Titel: My Kid Could Paint That
Premiär: 2008-02-15
Genre: Dokumentär
Skådespelare: Laura Olmstead, Amir Bar-Lev, Anthony Brunelli, Michael Kimmelman
Beskrivning:
I dokumentären "My kid could paint that" får vi möta den fyraåriga flickan Marla Olmstead, vars målningar har jämförts med Picasso och Pollock och har värderats till flera hundra tusen dollar. Från vissa håll fick Marlas föräldrar kritik för att exponera barnet för hårt i media och skada henne. En diskussion om den moderna konstens meningfullhet bröt ut. Strax efter Marlas femårsdag kommer ett väl understött påstående om att det är hennes far som har målat tavlorna. Familjen Olmstead vände sig då till filmskaparen för att försöka få upprättelse...
Before the Devil Knows You're Dead
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Before the Devil Knows You're Dead
Premiär: 2008-01-11
Genre: Drama ,Thriller
Skådespelare: Philip Seymour Hoffman, Ethan Hawke, Marisa Tomei, Albert Finney
Beskrivning:
Girighet. Skuld. Förräderi. Hämnd? Charles och Nanette Hanson har försökt se till att göra det bästa för familjen. Andy, deras äldsta, älskar sin hustru Gina och tjänar massor av pengar. Hank, deras yngsta, älskar sin dotter och försöker få henne att klara av sina studier vid en av landets bästa privatskolor. Men skenet bedrar ? Andy har både drogmissbruk och förskingring på sitt samvete och hans äktenskap håller på att falla sönder. Hank klarar inte av att försörja sin dotter, han dricker för mycket och dessutom har han en hemlig kärleksaffär, med sin brors hustru? Andy har en lösning på åtminstone de finansiella problemen, nämligen att råna föräldrarnas juvelerarbutik?
Se, Jie
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Se, Jie
Premiär: 2008-02-01
Genre: Thriller
Skådespelare: Tony Leung Chiu Wai, Wei Tang, Joan Chen, Lee-Hom Wang, Chung Hua Tou, Chih-ying Chu
Officiell hemsida: http://www.bvi.com.tw/movies/lust_caution/main.html
Beskrivning:
Shanghai under andra världskriget. En man blir förälskad i sin hustrus yngre väninna. Väninnan visar sig efter en tid ha dolda sidor och den ömsesidiga attraktionen utvecklas till en brinnande passion. Deras lust blir till slut ett spel där gränsen mellan hängivenhet och svek blir alltmer otydlig och där mord blir det slutgiltiga beviset på den största kärleken. Regissören Ang Lee har tidigare bl a gjort de prisbelönta publikframgångarna "Brokeback Mountain" och "Crouching Tiger, Hidden Dragon" samt de hyllade filmerna "Bröllopsfesten", "Mat, Dryck, Man, Kvinna", "The Ice Storm" och "Förnuft ochkänsla". I huvudrollerna ser vi en av Asiens mest hyllade skådespelare, Tony Leung, som tidigare spelat i bl a "Infernal Affairs", "Hero", Tran Ahn Hungs "Cyclo" samt de flesta av Wong Kar-Wais filmer däribland "Chungking Express", "Happy Together", "In the Mood for Love" och den senaste "2046". Leung spelar mot nykomlingen Tang Wei och Joan Chen, som fick sitt stora genombrott i Bertoluccis "Den siste kejsaren" och som sedermera även spelat i David Lynchs tv-serie "Twin Peaks" och i Oliver Stones "Himmel och jord".
Air Guitar Nation
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Air Guitar Nation
Premiär: 2008-01-18
Genre: Dokumentär ,Komedi ,Musik
Skådespelare: David?C-Diddy? Jung, Dan?Björn Turoque? Crane
Beskrivning:
Air Guitar Nation skildrar luftgitarrens revolution i USA och resten av världen. Filmen handlar om stjärnorna, fansen, intrigerna och det regelrätta krig som startar på New Yorks luftgitarrklubbar för att få sitt absoluta avgörande i Finland, där man varje år kröner World Air Guitar Champion. En levande såpa med osynliga guror kan ta sin början!
Der Große Ausverkauf
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Der Große Ausverkauf
Premiär: 2008-01-25
Genre: Dokumentär
Skådespelare: Joseph Stiglitz, Bongani Lubisi, Simon Weller, Minda Lorando
Officiell hemsida: http://www.thebigsellout.org/
Beskrivning:
En brittisk lokförare, en mamma från Filipinerna, en sydafrikansk aktivist, och medborgarna i en stad i Bolivia. Alla har de kommit till insikt om vad privatisering innebär och de har börjat att kämpa emot. Den stora utförsäljningen är en politisk film där det abstrakta begreppet ?privatisering? blir påtagligt konkret när vi får följa dess konsekvenser. Det är tragiska, ibland tragikomiska men stundtals också uppmuntrande historier om hur de internationella finansinstitutionernas dikterade villkor påverkar vardagen i människors liv runtom i världen.
The Eye
Get the Flash Player to see this player.
Titel: The Eye
Premiär: 2008-04-18
Genre: Rysare ,Thriller
Skådespelare: Jessica Alba, Alessandro Nivola, Parker Posey
Officiell hemsida: http://www.lionsgate.com/theeye/
Beskrivning:
Sidney råkar som liten ut för en hemsk olycka och blir blind. Som vuxen får hon sin syn tillbaka genom en mirakulös transplantation. När bandaget tagits bort börjar hennes nya liv. Lyckan är dock kortvarig. Med synen kommer också hemska hemligheter och syner som skrämmer och förföljer henne. Vemär donatorn egentligen och vad är dennes hemlighet?

Titel: 21
År: 2008
Genre: Drama
Regissör: Robert Luketic
Skådespelare: Jim Sturgess, Kate Bosworth and Kevin Spacey
Beskrivning: Ben (Jim Sturgess) är en snart 21-årig framgångsrik student på MIT i Boston och har varit så fokuserad på att komma in på medicinutbildningen på Harvard, att han glömt bort att leva. Att ha roligt.
Då han behöver pengar får han bli en del av professor Mickey Rosas (Kevin Spacey) team av studenter som ska blåsa casinon i Las Vegas på pengar
Spelet fortsätter med spel och pokerturneringar. Ben får smak för stekarlivet i Las Vegas. Borta är den nördiga idealisten som skulle plugga medicin och bara spela black jack och poker tills han fått ihop tillräckligt till Harvard-avgiften. Komplikationer i teamet uppstår naturligtvis och snart vet man inte vem som blåser vem.