TVSajtens Trailers
Vi ger dig alltid de senaste & hetaste förhandtipsen vad som går och kommer gå på bio inom de närmaste månaderna!
A Mighty Heart
Get the Flash Player to see this player.
Titel: A Mighty Heart
Premiär: 2007-10-26
Genre: Drama ,Thriller
Skådespelare: Dan Futterman, Angelina Jolie, Archie Panjabi
Officiell hemsida: http://www.amightyheartmovie.com/
Beskrivning:
Den 23 januari 2002 förändrades Mariane Pearls liv för alltid. Hennes man Daniel Pearl, journalist på Wall Street Journal, jobbade på en artikel som förde honom till Karachi i Pakistan. Där stämde han träff med en mellanhand till vad han trodde skulle vara en tillförlitlig källa. Han återvände aldrig frånmötet. A MIGHTY PEARL bygger på den bok som Mariane Pearl skrev efter att hennes man försvunnit. I rollerna ser vi bl.a. Oscarbelönade Angelina Jolie och Dan Futterman.
Death at a funeral
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Death at a funeral
Premiär: 2007-09-21
Genre: Komedi
Skådespelare: Matthew MacFadyen, Ewen Bremner, Peter Dinklage, Kris Marshall, Alan Tudyk
Officiell hemsida: http://www.deathatafuneral-themovie.com
Beskrivning:
En komisk vriden historia om en dysfunktionell familj som samlas för att sörja sin patriarks bortgång. Daniels far har just avlidit och det enda han vill är att genomföra begravningen som planerat, vilket inte är det lättaste med en galen familj på halsen. Brorsan är mest intresserad av att ragga tjejer, en annan släkting är övertygad om att fadern ärvid liv i kistan och en mystisk pillerburk dyker ständigt upp. Denna dråpliga komedi i brittisk tradition bjuder på många överraskningar.
Atonement
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Atonement
Premiär: 2008-01-11
Genre: Drama ,Romantik
Skådespelare: Keira Knightley, James McAvoy, Romola Garai, Saoirse Ronan, Brenda Blethyn, Vanessa Redgrave
Beskrivning:
FÖRSONING är ett gripande drama som utspelas i England 1935. 13-åriga Briony kommer från en välbeställd familj. Hon har livlig fantasi och tillbringar sin tid med att skriva små historier och pjäser. En dag blir hon vittne till en händelse som får hennes fantasi i gungning och detta blir bara början på en kedja med obehagliga och dramatiska händelser som förändrar familjens liv för evigt.
The Kingdom
Get the Flash Player to see this player.
Titel: The Kingdom
Premiär: 2007-10-12
Genre: Action ,Drama ,Thriller
Skådespelare: Jamie Foxx, Jennifer Garner, Jason Bateman, Chris Cooper
Officiell hemsida: http://www.thekingdommovie.com/
Beskrivning:
Efter en våldsam terroristattack i Saudi Arabien, med många civila amerikanska döda beslutar FBI att slå tillbaka. Specialagent Ronald Fluery (Jamie Foxx) får sitt livs chans när han får uppdraget att leda ett elitförband i jakten på de skyldiga. Med kollegorna Janet Mayes (Jennifer Garner), Adam Leavitt (Jason Bateman) och Grant Sykes (Chris Cooper) vid sin sida, är han övertygad om att de kan infiltrera terroristerna inom en vecka. Men väl på plats sig visar sig detta vara något betydligt svårare än de först räknat med. Filmen är baserad på en verklig händelse i Riyadh 2003.
The Brave One
Get the Flash Player to see this player.
Titel: The Brave One
Premiär: 2007-12-21
Genre: Thriller
Skådespelare: Jodie Foster, Terrence Howard, Naveen Andrews, Mary Steenburgen
Officiell hemsida: http://thebraveone.warnerbros.com
Beskrivning:
Radioprataren Erica Bainälskar sitt liv och lever med en fästman som hon avgudar. Lyckan tas dock ifrån henne efter att paret utsätts för en brutal attack då hon själv skadas svårt och hennes fästman omkommer. Sorgen sätter sina tydliga spår och Erica klarar inte av att lämna tragedin bakom sig. Istället tillbringar hon nätterna på New Yorks gator för att leta upp förövarna. THE BRAVE ONE är en psykologisk thriller regisserad av Neil Jordan (""Slutet på historien"", ""The Crying Game""). Huvudrollerna spelas av Oscarbelönade Jodie Foster (""The Inside Man"", ""Anklagad""), Oscarnominerade Terrence Howard (""Hustle&Flow""), Naveen Andrews (""Lost"") och Mary Steenburgen (""Sunshine State"", ""Philadelphia"", ""Gilbert Grape""). "
Bee Movie
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Bee Movie
Premiär: 2007-12-25
Genre: Animerat ,Familjefilm ,Komedi
Skådespelare:
Officiell hemsida: http://www.beemovie.com/
Beskrivning:
Jerry Seinfeldär producent, och en av manusförfattarna till denna animerade komedi om ett bi vid namn Barry B. Benson. När Barry, som just lämnat college, upptäcker att människan står för den största konsumtionen av honung, tar han ett stort och viktigt beslut. Han bestämmer sig för att stämma hela människosläktet.

Titel: 21
År: 2008
Genre: Drama
Regissör: Robert Luketic
Skådespelare: Jim Sturgess, Kate Bosworth and Kevin Spacey
Beskrivning: Ben (Jim Sturgess) är en snart 21-årig framgångsrik student på MIT i Boston och har varit så fokuserad på att komma in på medicinutbildningen på Harvard, att han glömt bort att leva. Att ha roligt.
Då han behöver pengar får han bli en del av professor Mickey Rosas (Kevin Spacey) team av studenter som ska blåsa casinon i Las Vegas på pengar
Spelet fortsätter med spel och pokerturneringar. Ben får smak för stekarlivet i Las Vegas. Borta är den nördiga idealisten som skulle plugga medicin och bara spela black jack och poker tills han fått ihop tillräckligt till Harvard-avgiften. Komplikationer i teamet uppstår naturligtvis och snart vet man inte vem som blåser vem.