TVSajtens Trailers
Vi ger dig alltid de senaste & hetaste förhandtipsen vad som går och kommer gå på bio inom de närmaste månaderna!
Stand Up Guys
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Stand Up Guys
Premiär: 2013-03-08
Genre: Komedi, Kriminalare
Skådespelare: Al Pacino, Christopher Walken, Alan Arkin, Julianna Margulies, Mark Margolis
Officiell hemsida: http://www.standupguysfilm.com
Beskrivning:
Val släpps från fängelset efter ett 28-årigt straff. Hans bästa vän Doc väntar utanför och snart har de återförenats med ännu en av sina gamla kompisar, Hirsch. Vänskapen är lika stark som förut och sin ålder till trots är det nu dags att ta igen allt de missat under alla år, både när det gäller brott, droger och sex. Men en av vännerna bär på en farlig hemlighet, han har hamnat i ett omöjlig situation med en maffiaboss, och tiden är på väg att rinna ut. Situationen blir mer och mer desperat och till slut måste de tre vännerna konfrontera sitt förflutna en gång för alla. STAND UP GUYS har Oscar®vinnarna Al Pacino, Christopher Walken och Alan Arkin i huvudrollerna i denna tuffa men rörande actionkomedi om pensionerade gangster som återförenas för en storslagen sista natt.
Paradies: Liebe
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Paradies: Liebe
Premiär: 2013-02-08
Genre: Drama
Skådespelare: Margarete Tiesel, Peter Kazungu, Inge Maux, Dunja Sowinetz, Helen Brugat
Beskrivning:
På stränderna i Kenya kallas de för ?Sugar Mamas?. De är europeiska kvinnor som väljer ut afrikanska pojkar som partners, en aktivitet som samtidigt ger pojkarna försörjning. Teresa, en 50-årig österrikisk kvinna och mamma till en tonårsdotter som precis gått in i puberteten och som hon har en mycket kylig relation till, reser till sitt sommarparadis i Kenya för första gången. Hon går från en strandpojke till en annan, från en besvikelse till en annan, och konstaterar till slut: På stränderna i Kenya är kärlek affärer. Hon har tydligen en annan ambition med sina uppvaktningar än många andra, hon söker kärleken?
Wreck-it Ralph XTRA Ralph meets Vanilope
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Wreck-it Ralph XTRA Ralph meets Vanilope
Premiär: 2013-02-08
Genre: Animerat, Familjefilm, Komedi
Skådespelare: John C. Reilly, Jack McBrayer, Jane Lynch, Sarah Silverman, Brandon T. Jackson
Beskrivning:
Helkul klipp från uppkommande Röjar-Ralf!
Faro
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Faro
Premiär: 2013-03-15
Genre: Drama, Thriller
Skådespelare: Jakob Cedergren, Maria Heiskanen, Clara Christiansson, Göran Stangertz
Beskrivning:
En pappa har mördat en annan man. Polisen är honom på spåren och hans dotter kommer att omhändertas. Hon är meningen med hans liv, och han är trots sina brister hennes allt. Ovilliga att ge upp sin frihet packar de bilen och ger sig av i gryningen.
Texas Chainsaw 3D XTRA: Leatherface is back
Get the Flash Player to see this player.
Titel: Texas Chainsaw 3D XTRA: Leatherface is back
Premiär: 2013-02-01
Genre: Skräck
Skådespelare: Alexandra Daddario, Tania Raymonde, Bill Moseley
Beskrivning:
Legendariska Leatherfaceär tillbaka! Vågar du titta?...
The Place Beyond the Pines
Get the Flash Player to see this player.
Titel: The Place Beyond the Pines
Premiär: 2013-03-29
Genre: Drama, Kriminalare
Skådespelare: Ryan Gosling, Bradley Cooper, Rose Byrne, Eva Mendes, Ray Liotta
Beskrivning:
Luke (Ryan Gosling) försörjer sig som motorcykelstuntman på ett lokalt tivoli. Livet får en ny vändning den dagen han får han veta att han har en liten son med Romina (Eva Mendes), tjejen han så fegt stack ifrån för ett år sedan. Luke bestämmer sig för att ta sitt ansvar och bli en bättre pappa än hans egen var. Men att försörja en familj kräver mer pengar än vad hans nuvarande jobb någonsin kan ge. Lösningen på detta problem hittar han via en kriminell kontakt som övertygar honom om att bankrån både ger snabba cash och är riskfritt för en person med hans färdigheter. Allt går enligt planerna ända tills den nitiske snuten Avery Cross (Bradley Cooper) kommer i hans väg. Ett kort ögonblick som förändrar både deras och deras familjers liv.Luke (Ryan Gosling) försörjer sig som motorcykelstuntman på ett lokalt tivoli. Livet får en ny vändning den dagen han får han veta atthan har en liten son med Romina (Eva Mendes), tjejen han så fegt stack ifrån för ett år sedan. Luke bestämmer sig för att ta sitt ansvar och bli en bättre pappa än hans egen var. Men att försörja en familj kräver mer pengar än vad hans nuvarande jobb någonsin kan ge. Lösningen på detta problem hittar han via en kriminell kontakt som övertygar honom om att bankrån både ger snabba cash och är riskfritt för en person med hans färdigheter. Allt går enligt planerna ända tills den nitiske snuten Avery Cross (Bradley Cooper) kommer i hans väg. Ett kort ögonblick som förändrar både deras och deras familjers liv.

Titel: 21
År: 2008
Genre: Drama
Regissör: Robert Luketic
Skådespelare: Jim Sturgess, Kate Bosworth and Kevin Spacey
Beskrivning: Ben (Jim Sturgess) är en snart 21-årig framgångsrik student på MIT i Boston och har varit så fokuserad på att komma in på medicinutbildningen på Harvard, att han glömt bort att leva. Att ha roligt.
Då han behöver pengar får han bli en del av professor Mickey Rosas (Kevin Spacey) team av studenter som ska blåsa casinon i Las Vegas på pengar
Spelet fortsätter med spel och pokerturneringar. Ben får smak för stekarlivet i Las Vegas. Borta är den nördiga idealisten som skulle plugga medicin och bara spela black jack och poker tills han fått ihop tillräckligt till Harvard-avgiften. Komplikationer i teamet uppstår naturligtvis och snart vet man inte vem som blåser vem.